Skön dag!

Idag har jag haft ”sovmorgon”, hunnit till naprapaten (det behövdes…) och ätit lunch i ca 40 minuter. Alltså en väldigt skön dag om man jämför med de dagarna när jag ofta äter i bilen eller på stående fot. Mår väldigt bra efter den här lyxen!

Lektionerna har också gått bra. Har även suttit upp en stund på Wirja, det var ett tag sedan sist. Men hon är ändå superbussig och lydig så fort man sitter upp! Den hästen är verkligen en fantastisk lektionshäst.

Jag tänkte jag skulle göra lite reklam för Karen, som har hjälpt mig att massera hästarna under en tid. Hon har ett bra pris på sin hästmassage då hon är nyexaminerad. http://www.handsforhorses.se/pages/haestmassage.html

Nu är det dax för tidig sänggång, läsa en bok och sedan somna i god tid, i morgon börjar första lektionen 08.00.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*