Time out

Idag tog jag ett beslut om att VILA,vilket inte är så lätt som egenföretagare (med djur, dessutom). Jag är inte sjuk, men det är något som känns skumt. Har fått yrsel-känslor till och från, och jag vet inte om det är trötthet eller att jag har fått sämre syn (ska till optikern på torsdag). Oavsett vad så har jag känt mig väldigt slut och låg, och för en gångs skull tänkte jag att jag ska prioritera att bli piggare och inte bara köra på. Precis som med hästarna så var det där här med att tänka långsiktigt. 😉

Så jag har till och med vikarie ikväll, och har själv ägnat tiden åt att ligga i soffan och se film, läsa Ridsport Special och äta smågodis. Det känns lite som om man skolkar, men jag tror att det var ett bra beslut. Jag blev liksom piggare bara av vetskapen att jag inte var tvungen att göra något! Tog fram adventsstjärnan också, är trött på mörkret nu så jag tyckte jag kunde tjuvstarta lite.

DSC_4404

DSC_4393 DSC_4397 DSC_4398

1 svar på ”Time out

  1. Hållbarhet även för människor! Det är bra att lyssna på kroppens signaler. Vila nu, det är du värd!
    /Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*