Ytterligare ett år senare…

Tittade tillbaka lite i bloggen precis (tycker det är roligt att se vad man gjorde samma tidpunkt förra året) och hittade det här inlägget, skrivet för ganska exakt ett år sedan.

Det handlar om Nogge, och hans tillfrisknande efter konstaterade ryggproblem. (Som faktiskt inte jag alls har märkt av på senare tid.) Tänk om jag hade vetat då att han bara några månader senare skulle få en menisk-skada…. Men! I dagsläget törs jag säga samma sak igen – att jag är glad att jag fortsatte kämpa! Nu har vi ridit honom som vanligt sedan i somras, och jag vågar tro att han håller, så länge han inte råkar ut för någon ny olycka. Det finns ju aldrig några garantier, men själva ridningen verkar han hålla för. Trots sjukskrivning januari – juni ungefär, så rids han som vanligt på lektioner nu och ser hur fin som helst ut! Håller tummarna för att det fortsätter så nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*