Träning med Anea

Har varit hos Nina på förmiddagen och tränat idag. Var lite fundersam på mitt upplägg, för jag har ridit lör,sön i ridhuset och tyvärr var det lite, lite för mycket för idag kändes hon lite trött. I torsdags på träningen var hon kanonfin. I helgen red jag visserligen ganska lugna pass, men samtidigt kom jag åt henne väldigt bra och hon travade super! Då kändes hon inte trött, men idag brast det tyvärr lite i energin.

Jag måste anpassa träningen väldigt mycket efter henne, hon klarar inte så mycket åt gången tyvärr. Nu gick det inte dåligt idag, det är mest att jag blev lite frustrerad när det inte kändes lika bra som dagarna innan. Dessutom hittar jag nya saker nu hela tiden, så det blir även lite ”mycket” för mig att hålla reda på, och jag var inte helt fokuserad idag. Och när man har hittat en känsla som är väldigt bra så vill man såklart återskapa den hela tiden!

Imorgon kommer jag faktiskt bara rida ut även om det är dagen före tävling. Jag tror det viktigaste är att hon har orken och motivationen på onsdag, det tekniska hinner jag inte ändra så mycket ändå på bara en dag.

3949540_small                  Årets sista tävling på onsdag. Sedan blir det till att öva hela vintern…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*