Fin fredag!

Lite kallt i morse, men vilken fantastiskt vacker morgon (och dag)! På förmiddagen har jag haft två lektioner och hästarna har skött sig väldigt bra. Har ridit ett pass på Calle och han kändes fin så jag kunde kräva lite mer ”krumelurer” av honom. Framförallt tror jag han mår bra av skolor i galopp, för att stärka upp galoppen och få honom ”på bakbenen”.

Har även longerat Fantasi i morse. Just nu har hon en liten paus och går inte med så mycket på lektionerna pga att jag vill jobba med henne lite själv samt ge henne lite variation med även uteritter och arbete från marken. Anledningen är att hon har gått ganska mycket och även tävlat en hel del tidigare, vilket har gjort att jag inte kunnat lägga så mycket tid på henne. Men nu har jag lite utrymme för det och jag tycker hon förtjänar lite ”lugn och ro” från sitt jobb ett tag. Hon blir lite lätt spänd och kort i formen och jag vill att hon ska länga sin överlinje och arbeta mer genom kroppen samt slappna av lite mentalt för den delen. Longeringen är ett bra komplement så hon får jobba mer med ryggen och släppa lite spänningar. Idag fick hon ut steget bättre än sist, så det var positivt!

I eftermiddag har jag en till lektion och sedan står programträning på schemat!
DSC_4211             Idag har jag plockat årets sista bukett, innan alla blommorna fryser ihjäl.
              Tänk att det ändå kan blomma fortfarande, det är november imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*