Mental träning

Jag har funderat på att ta hit någon som kan föreläsa eller hålla kurs inom mental träning. Har tagit kontakt med Eva Damberg (www.damberg.com).
Hon gav mig två förslag enligt nedan:

1. Kurs i mental träning och tävlingspsykologi i två steg med 1-2 veckors mellanrum. Två timmar + paus per träff. Kursen blandar teori och praktik och aktiva deltagare. Utifrån deltagarnas intresse fördjupar vi oss i exempelvis koncentration, tävlingsnervositet och hur man kan hantera den. Deltagarna får också konkreta tips och råd.

Steg 1, Grundkurs  Mental träning för ryttare  
Steg 2, Fortsättningskurs Mental träning för ryttare
 
Pris: 4 000 kr inkl moms x 2 tillfällen = 8 000 kr inkl moms.
 
2. Föreläsning om mental träning och tävlingspsykologi. Två timmar + paus. Grunder i mental träning och tävlingspsykologi. 
Pris: 5 000 kr inkl moms.
Personligen tror jag att man får ut mer av det första alternativet. Men det är mycket pengar. Så om detta ska bli aktuellt behöver jag få ihop ett ganska stort gäng, känner jag, så att det inte blir för dyrt.

Är du intresserad? Hör av dig till mig så snart du kan i så fall! Det är inte bindande, utan en intresseanmälan, men självklart ska du vara seriöst intresserad om du anmäler ditt intresse. Om detta bli av så har jag tänkt mig framåt våren, men vill boka datum så snart jag kan.

Observera att mental träning inte endast riktar sig till tävlingsekipage, utan att även ”vardagsryttare” kan ha nytta av detta på olika plan!
DSC_7400               Kanske kan ge bättre tävlingsresultat med en sådan här kurs?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*