Fantastisk dag!

Gårdagen blev lyckad, både på dagen och kvällen. Jag tror att alla som kom också var nöjda, det verkade så!

På eftermiddagen hade vi tårta och kaffe, samt en riduppvisning/clinic. Nogge och Caramelle fick visa upp en spegelritt med Jenny och Jenny. Det blev superbra och hästarna såg så fina ut!

Efter det hjälpte Nina Bengtsson mig med en liten clinic där vi visade upp rörelser från LA – GP. Mackan och Maria fick visa skänkelvikningar och förvänd galopp, Amanda och Fantasi visade upp rörelser ur MsvC-MsvB och jag och Anea fick vara något slags MsvA mot Intermediere1-ekipage. Det var väl lite överkurs att visa upp galoppsax och helpiruetter, och när vi ändå var igång byten i vartannat (som gick ganska bra) och då tyckte jag vi kunde prova i varje också… Det här är INTE något vi tränat mycket på, och till en början fick jag inte till det, men plötsligt lyckades vi faktiskt byta ett språng i varje! Så det var roligt att kunna göra mycket, även om det inte höll toppkvalitet så att säga.

Avslutningsvis hade Nina med sig Don Diesel och Hanna Smith, som visade upp passage och piaff.

Det kändes som om det var ett bra och kul upplägg, och publiken verkade nöjd. Jätteroligt att vi fick till det så bra!

Ni får lite bilder från spegelritten här, det kommer mer så småningom! Extra roligt var förstås att ha med Nogge på en uppvisning, med tanke på hans långa sjukskrivning under våren. Jag blev faktiskt tårögd!
DSC_1355 DSC_3426 DSC_3422

DSC_3430 DSC_3431 DSC_3432 DSC_3437DSC_3454

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*