Träning idag

Idag har jag tränat för Nina, och Anea kändes väldigt fin. Mycket mer spänstig i traven och med lite schwung. På sikt skulle jag vilja ha henne kvickare i den här traven,men jag kan inte kräva det ännu, för hon orkar inte det. Hon behöver också vara mer eftergiven i skolorna, men det går helt enkelt inte än. Det här är ett långsiktigt projekt, så det får ta den tid det tar, helt enkelt. Utifrån hennes förutsättningar får jag bedöma detta som bra. Hon orkar inte riktigt bära sig här hela tiden, men om ett år kanske vi kan rida mer energi i samma trav och med något längre hals.

I galoppen är det blandat – ibland kommer det något superfint byta och några bra språng i en piruett, sedan tappar hon balans och galopp och blir ”struttig”, och så hittar hon det igen.. osv. Så det är spridda skurar. Serierna fungerar egentligen ganska bra, så länge jag håller fokus. Men visst, det ska bli rakare och stadigare, nu är jag nöjd om vi gör rätt antal och att alla är rena. Det är så mycket nytt nu, så jag kan helt enkelt inte hålla kvalitet hela vägen, utan det får vi bygga på vartefter!

Är ju kass på teknik, och filmen är alldeles grynig.. varför blir det så? Och varför ser det så långsamt ut på film jämt?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*