Trött…

Kurs fre-sön även denna helg. Det har gått bra, trots värmen. Idag hade eleverna tur – det kom ett rejält regn precis lagom till deras eftermiddags-lektion. Efter det blev det supervarmt igen… Tur att det kom lite regn i alla fall, det behövs verkligen. Hörde dock att stan var helt översvämmad!!

Igår passade vi på att åka iväg till Cable park i närheten av Arlanda. Åt lunch där, samt badade. Det är någon slags skum ”linbana” ovanför vattnet, som man kan åka vattenskidor på. Finns det på något annat ställe eller är det någon ny uppfinning? Törs verkligen inte prova, men det tar 10 minuter dit från oss, så det passade bra att kombinera lunch och bad där. Så nu har jag badat fyra gånger i sommar, det är verkligen rekord. Om det fortsätter såhär, så lär det inte bli sista gången. Det är så sjukt varmt!

Foto: Idag blev det lunch och badpaus med kursen. Har ett hyfsat skönt jobb!
Inte så tydlig bild, men här bakom är en ”bana” med gupp och grejer… ser kul ut men inte beredd att offra mig offentligt.

Idag har jag ridit två hästar, Nogge och Anea, och båda kändes fina! Nogge red jag bara ut en sväng på, men han känns mycket stadigare och mer ihop. Håll tummarna på onsdag, då är det återbesök igen. Anea red jag en kort stund i ridhuset. Dels för att det är så varmt, men också för att hon känns fin nästan medsamma! Det är man inte bortskämd med… Men jag tror hon gillar värmen, hon känns mjuk. Imorgon ska vi åka och träna, hoppas att känslan håller i sig!

Sedan hade vi planerat att bygga ihop en ställning för att påbörja målning av ridhuset. Tanken var att måla imorgon, men T kunde inte hålla sig utan började måla också.(Egentligen skulle vi ha målat andra varvet redan vid bygget, men vi hade annat att göra.) Så nu har vi byggt ställning, målat halva kortsidan och flyttat ställningen till andra halvan. Ganska trött nu (mest pga värmen tror jag). Men högst oklart om vi klarar att måla hela ridhuset i sommar. Känns… stort.

Kommer somna ovaggad ikväll, efter lite pizza och film, Tycker vi förtjänar det.

Arbetsläger på Wreta gård…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*