Nogge och Mackan

Jag hade egentligen fått restriktioner av veterinären att släppa ihop Nogge med andra hästar redan, men det struntar jag i. Nogge har hunnit hoppa över ett staket, galoppera på asfalt och skena över en åker (inte med ryttare dock!), och jag tror inte han verkar må sämre för det. Anser att han då klarar av att gå med sällskap i hagen. Det får bära eller brista nu. Blir han halt igen så blir han och då var det inte meningen.

Jag hade förväntat mig att det skulle bli ett race, men det resulterade endast i rå-hångel mellan Nogge och Mackan, i typ en timme. Jag fällde nästan en tår, så otroligt gulligt! Nogge har stått i sjukhage nästan fyra månader under vintern, och så har han gått på gräs några veckor nu. Men såklart han har saknat en kompis! Jag trodde dock inte att de skulle vara SÅ kärvänliga.

Idag har jag bara longerat Nogge, för att se hur han ser ut. I vänster varv syns det inget alls. I höger varv ser det ut som om vänster (ytter) bak har lite jobbigt att ”hänga med” (vänster bak är det skadade benet). Men han ser inte halt ut. Jag vet inte hur mycket hopp jag ska ha om att han blir helt bra, men just nu känns han ändå glad och jag tycker han har fått tillbaka lite muskler på ryggen. Vi får helt enkelt vänta och se.

DSC_2486 DSC_2489 DSC_2496 DSC_2508 DSC_2514 DSC_2516

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*