Torsdags-sysslor

En ganska stillsam torsdag, mest för att jag har varit lite seg och långsam faktiskt. Men man får vara det ibland. Så idag har jag bara ridit Anea i skogen och i övrigt lagt tid på stallpyssel, lite städning och sådant, samt köpa foder och lämna in ensilageplast till återvinning.

Jag vet att jag har nämnt det förut, men vi lämnar vår ensilageplast på uppsamlingsställen som ni kan hitta här. Dels är det ett gratis sätt att bli av med plasten (istället för t.ex. dyr containertömning) och dels är det bra för miljön eftersom plasten återvinns. Jag tror inte det är så många stall/häst-ägare som är medvetna om den här möjligheten. Vi fyller ett hästsläp per halvår med plast – och då har vi 15 hästar. Trycker man ihop plasten så får man med sig mer än man tror!

Det är ingen superkul uppgift, men skönt att få det gjort!

Kvällens lektioner gick bra, och nu är det ju ren njutning att jobba på kvällen. Helt ljuvligt väder har det varit! Älskar de här ljusa sommarkvällarna, det kompenserar för den mörka vintern så mycket att man känner att allt det är glömt och förlåtet…

DSCN2648

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*