Nytt år!

Ett år går verkligen fort, redan nyår igen… 2010 var dessutom ett väldigt händelserikt år, med mycket förändringar för min del. Positivt, men också väldigt tufft, det har inte blivit så mycket lugn och ro precis. (Jag har en känsla av att jag inte skapar så mycket lugn och ro kring mig annars heller…)Både Nogge och Anea gjorde debut på dressyrbanan. Anea startade LA:6 och blev placerad varje gång, som bäst 2:a på 71%. Vi var även med och red ihop en seger i Allsvenskan Div 1 för Gripens Ryttarförening, vilket var väldigt roligt!

Nogge startade som bäst LA:3 med en 5:e placering. Han fick prova två MsvB också under hösten, men var alldeles för spänd tyvärr. Vi får se om jag hinner tävla honom mer i sommar. Målet med Anea är att rida MsvB i sommar. Bytena börjar bli befästa nu, men hon behöver fortfarande bli starkare och framförallt mer elastisk.

I juni fyllde jag 30 och i juli firade företaget 1 år. Mitt mål var att starta eget innan jag fyllde 30 så det klarade jag ju med ganska god marginal! Sista augusti packade jag ihop hästarna från Helmer ridcenter i Strängnäs (som nu heter Zeger ridcenter för övrigt) och flyttade dem till Antuna gård i Upplands Väsby.

Info om Antuna gård: www.idhorses.se

Man kan säga att detta är en helt ny erfarenhet för mig, då jag nu står som en ”vanlig” inackordering med alla hästarna. Eftersom jag alltid jobbat med hästar och faktiskt aldrig ens ägt någon häst innan jag startade företaget så har jag aldrig haft behov av att stå som inackorderad. Nu är jag helt plötsligt kund istället för den som sköter hästarna åt kunden, lite ombytta roller mot vad jag är van, men det är bra att se det hela från ”andra hållet”.

Den absolut största förändringen i år är i alla fall att jag och Torbjörn har flyttat ihop och köpt en gård i Vallentuna. Det är en gammal bondgård med två boningshus och 5o ha mark, både åkrar, hagar och skog. Här ska vi under våren (om allt går enligt plan…) bygga stall och ridhus, så att jag kan ha verksamheten hemma i framtiden. Det är väldigt nervöst, men också en chans som jag aldrig hade trott skulle kunna inträffa i verkligheten. Så jag gissar att 2011 inte heller kommer bli långtråkigt!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*