5-årsjubileum

I sommar är det fem år sedan jag startade S.R. Häst-och ryttarutbildning! Från början ägde jag tre hästar och lånade två, och stod uppstallad i Strängnäs där jag hade ett litet femhästars-stall. Tanken var ju hela tiden att ha verksamheten i Stockholm, så ett år senare flyttade jag hästarna tillfälligt till Upplands Väsby medan vi byggde stall och ridhus här på Wreta. I sommar har hästarna bott här på gården i tre år, och utökats från fem till åtta, plus inackorderingarna. Jag lånar fortfarande två hästar och äger sex, så mina egna hästar har dubblerats.

Vem vet hur det ser ut om ytterligare fem år? Om man vill så går det att utöka lektionsverksamheten, men frågan är om jag vill det? Jag tycker den här storleken är fullt tillräcklig, och en större verksamhet är inte säkert att den genererar mer pengar heller. Just nu har jag faktiskt inga konkreta mål med den biten. Jag vill givetvis gå med en större vinst, men annars har jag inga storslagna planer längre. Jag trodde aldrig att jag skulle komma såhär långt så snabbt. Och nu vet jag inte riktigt vad nästa steg är? På ett sätt är det faktiskt skönt. För första gången behöver jag inte vara på väg hela tiden. Men det betyder inte att det inte kommer bli bättre eller växa till sig på något vis – för det tror jag att det kommer göra.

Preliminärt har jag planerat någon slags evenemang för att fira 5 år, boka den 16 augusti! Jag vet inte riktigt hur omfattande jag orkar göra det, men kom gärna med idéer! Det kan säkert behövas lite hjälp att styra upp det hela också…

                           Min lilla stalldel låg i gaveln på det vänstra huset på bilden.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*