Några dagar kvar…

… till jul, och idag har det känts som en dag i mars/april ungefär. Det är bara att inse att det blir en grön (eller grå, lerig) jul i år. Men, jag kämpar på med julstämningen så gott jag kan. Ikväll ska jag slå in lite paket och göra julgodis. Det var flera år sedan sist, men jag måste hitta på något som känns ”juligt”. Spelar endast julmusik på radion också, tills jag får skavsår i öronen!

Idag har jag ridit ett par hästar samt haft en drop-in lektion och en privatlektion med en ny elev. Har även hunnit med ett möte med Nina och gått igenom lite planering inför nästa tävlingssäsong samt bokat nya träningar inför våren. Planen är att rida första tävlingen med Anea i februari så man kommer igång tidigt. Har tänkt att rida några MsvB och MsvA under våren och kanske, kanske starta en St Georg i höst. Just nu känns det dock väldigt avlägset, men hittills har jag ju faktiskt klarat alla mål jag har satt upp…

Ska dock ägna vintern åt att få mer ordning på grunderna och formen, och förhoppningsvis hitta ett kandar som hon gillar bättre. Tyvärr måste jag ju rida på det när jag tävlar, så det måste helt enkelt lösas på något vis!


Såhär såg det ut förra året vid jul.. Helt fantastiskt! I år känner jag mig typ lurad.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*