Sista Globen-helgen

Så var sista Globen-helgen slut. Lite sorgligt tycker jag, att bryta en tradition. Jag var där på den allra första föreställningen tillsammans med stallgänget på den tiden. Har inte gått precis varje år, men oftast. Det är ett bra sätt att starta advent på! Förvisso kommer tävlingarna finnas kvar, men jag undrar om Friends Arena kommer kännas väldigt stort? Fördelen är förstås att det blir närmre för mig att åka. Helgen var i alla fall trevlig. Lite besviken på clinicen i fredags bara. Tanken var god, men det kändes inte riktigt som om de ”knöt ihop säcken” och det var dessutom väldigt kort! (För er som inte var där kan ni läsa en sammanfattning här.)
Vad tyckte ni som såg den?

Küren idag var enligt mig av jämnare och högre kvalitet än annars. Ibland har jag känt att startfältet har känts väldigt ojämnt och att vissa inte borde vara med alls, men i år var det fina hästar och väldigt bra ridning. Tinne förtjänade helt klart första platsen! Vilket år hon har haft, helt fantastiskt! Jättekul att Sverige har så många bra ryttare just nu.
Vem tyckte ni var bäst?


Bild från Hippson.se

Etiketter:

2 svar

  1. Håller helt klart med om att Tinne var klart bäst och förtjänade vinsten. Håller nog med om 2:a och 3:an också, men tycker nog Hans Peters ritt var snäppet bättre än Edwards…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*