Adventsförberedelser

Jag älskar advent och julen! Då finns det någon form av mening även på vintern. Det känns dock lite konstigt att julpynta och fixa när det är varmt som en vårdag ute. Idag kändes det som typ april. Jag har inte ens tagit fram min vinterjacka än (har dunkappa när jag har lektioner men jobbar fortfarande i en höst/vår-jacka..) Jag vill verkligen ha snö!! Men om det kommer nån så kommer den väl i mars, när man INTE vill ha den.

Har i alla fall försökt få upp stämningen lite här hemma. Upp med julstjärnor och så. Mysigt! Ikväll kommer en hippolog-kompis hit och sover över och i morgon åker vi till Globen tillsammans. Lite sorgligt att det är sista året i Globen tycker jag!
Plockade lite olika sorters mossa och bäddade in den här fina hyacinten, som har flera små blommor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*