Sadelfix, veterinär mm.

Oj vilket vinterväder det är redan… Morgonen började med en privatlektion och därefter ett veterinär besök. Det var väl ingen höjdare att köra släp idag direkt. Jag önskar mig en hästlastbil i julklapp!

Efter lunch kom Jimmy ”sadeldoktorn” och ändrade Aneas sadel lite samt stoppade om Wirjas sadel. Hoppas det blir bra, sadlar är alltid ett krux. Kanske skulle starta barbackaridskola istället??

Har även ridit tre hästar och idag kändes det bättre. Nogge var riktigt fin och fick träna lite seriebyten. Jag måste hårdträna min sits och har ridit utan stigbyglar och jag SKA göra det minst en gång i veckan så det blir någon ordning någon gång. Känner att jag är alldeles för lat mellan varven, mer disciplin behövs i vardagsträningen!

Hemma tidigt idag och har gjort ett städrace samt tagit fram lite adventspynt, smygstartar lite!

1 svar på ”Sadelfix, veterinär mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*