Ny vecka

Ny vecka, och fortsätter med kurser. Måndag-onsdag är det enbart kvällskurs, så inga övernattningar. Har en tvådagarskurs tors-fre, sedan är det en ledig helg, tro det eller ej!

Nu har jag fakturerat höstterminen, ska skicka ut fakturorna under dagen. Alla grupper är fulla, och det finns intresse nog att starta fler grupper. Det är jättekul, men tyvärr skulle det kräva fler hästar som det ser ut idag. Önskar att jag kunde utöka, men samtidigt vill jag behålla det ”lilla”, med hästar som jag själv hinner rida, små grupper osv. Om jag tar in fler hästar och kanske en till instruktör så kanske det blir jättebra – eller tvärtom? Det tar emot att inte kunna sälja så mycket mer när det finns efterfrågan. Alla sommarkurser har varit helt fulla i år, och under hösten är det mesta också redan bokat! Det är helt fantastiskt!

Ni som vill rida mer, gå in och kolla höstens kurser för det är inte många platser kvar. Kan tipsa om denna kvällskurs, där är inget bokat än:

30 augusti
Kvällskurs med två ridpass och fika mellan.
Samling 18.00, avslut ca 21.30.
1200 kr

Idag ska jag hinna rida lite, och sedan får jag lite roligt besök också under dagen. Behöver också lägga ut fler annonser angående den lediga platsen här. Verkar svårt att hitta personal, men det kanske är för att det är mitt i sommaren. TIPSA GÄRNA VIDARE!

Har även två lediga boxar från september, det kan ni också sprida.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*