Tillbaka

Äntligen verkar vi ha ett fungerande internet igen. Nu har jag massor att komma ikapp med. I och för sig var det ganska skönt att skylla på att man inte KAN fakturera och sånt… Men det blir snabbt en lång to-do lista!

Påskhelgen var fin med god mat och familjen här. Själv har jag jobbat väldigt mycket eftersom stallpersonalen fick åka hem över påsk. Hade inte riktigt tänkt igenom allt när jag planerade att ha både stall och kurser själv, samt hinna rida också. Nästa år tror jag att jag tar helt påskledigt. Jag gillar påsken men nu hann jag knappt märka något förrän det var slut. Lyckades i alla fall få ihop ett fint litet ris, som katterna var hemskt intresserade av…

Hade dagläger söndag och måndag, i söndags även en hopplektion. Ska se om jag kan få tag i lite foton från hoppningen. Roligt med lite omväxling!
Calle fick åka och hoppträna med förra ägaren igår, det är bra att han får hålla igång lite och träna andra muskler.

Idag står programridning med Cicooria på schemat. Hade tänkt åka med Anea också och rida igenom MsvA-programmet. Tyvärr känns hon mycket sämre igen och jag kände att jag utsätter varken mig eller hästen för program då. Jag har träning bokad i morgon som jag knappt vill åka på, men kanske bra ändå att få hjälp när det känns så här. Annars tar jag Calle med mig.

Vet ärligt talat inte om det är värt att kämpa mer med Anea, men å andra sidan har jag känt så hela tiden jag haft henne och det är fem år. Man kan dra slutsatsen att jag är antingen envis eller korkad. Men jag gillar henne, och vi har ju kommit längre än vad jag trodde hon kunde. Känns inte som om jag kan ge upp nu när vi är så nära att gå upp en klass, och så fin som hon varit under hösten och en del av våren har hon aldrig varit! Frågan är om vi har kommit till ett läge där hon inte klarar mer? Jag har ju fina unghästar jag kan rida, och jag kan ju lägga lite mer krut på Calle för att hålla mig igång. Jag vet att det finns de som bara har en häst så jag ska väl inte klaga. Men jag vill så fruktansvärt gärna komma vidare nu, jag vill komma till ”nästa steg”. Jag lägger vansinnigt mycket tid och energi på det här, jag jobbar 12 timmar på påskdan när andra äter godis och vilar, jag tjänar inte särskilt mycket pengar och jag sliter ut min kropp. Kan jag inte få någon form av belöning för det då? Tyckte att året började så bra och allt bara flöt, men nu börjar visst den goda spiralen dra åt andra hållet. Och då måste jag verkligen själv se till att stoppa det och göra det bästa av situationen. Ska försöka vara positiv, det finns massor som är bra, men det här är så himla viktigt för mig. Kan inte hjälpa det. Vill inte skriva massa negativt här egentligen, men ibland måste man visst få det ur sig. Just nu är det lite tungt faktiskt, och det är också en del av att driva företag, eller att leva över huvudtaget.

Etiketter:

2 svar

  1. Du har mail (från Sprend). Jag skickade lite hoppbilder. Och jag är övertygad om att det vänder snart. Det gör det alltid. Förr eller senare.

  2. Jag brukar använda ett trix som kommer till nytta när det känns lite tungt (för det gör det ju emellanåt!). När allt är som allra bäst, tar jag en mental ögonblicksbild som jag sedan plockar fram. Det kan vara alltifrån när man ligger och guppar i ett glittrande hav och är totalt avslappnad, till ett alldeles extra härligt ridpass när allt bara känns lätt (det händer ju också ibland!) eller någon superhärlig naturupplevelse. När det sedan känns lite tjurigt så plocka fram den mentala bilden och hämta energi i den, det hjälper!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*