Dagens träning

Idag har jag varit hos Nina med Anea. Nu kändes hon riktigt fin igen, skönt. Hade ju ett litet bakslag där hon kändes spänd och sned igen, men nu var hon jämn i stödet, framme för skänkeln och bar sig bra. Jobbat med skolor, lite byten och piruettjobb. Konstigt hur olika hon kan vara. Idag var det nästan enkelt, det bara flöt på. En annan dag kan jag få kämpa halvt ihjäl mig med att få hästen att svänga känns det som. Alltså ta det med en nypa salt, men det jag menar att hon kan vara som natt och dag. Red ett ganska kort pass eftersom det gick så bra. Nina tyckte jag borde kunna rida en MsvA nästa vecka (om det hade funnits nån!) men jag måste förbereda mig mentalt. Och träna mer program! Det är stor skillnad att göra en del i taget mot att sätta ihop allt.

Under eftermiddagen kom Soyas ägare för att filma henne inför försäljning. Det blev så att vi filmade och fotograferade både Soya och Quickan. Soya var så himla fin att det verkar som om de INTE vill sälja längre. Åh vad glad jag blir då!! Vill att båda ska få visa lite mer vad de går för. I dagsläget kan man ju inte säga vem som har bäst förutsättningar, men jag tror det lutar åt Soya. Hade jag inte trott när hon kom i januari och såg ut som en stor islandshäst som knappt orkade lyfta benen. Hon är riktigt fin nu.

Mer foton kommer förhoppningsvis så småningom, här är två bilder så länge! Ser ni vem som är vem?

Etiketter:

Ett svar

  1. Jag har ju inte sett dem ”live” men de ser riktigt snygga ut bägge två!! 🙂 Kul att läsa om dem och att det går så bra för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*