Nytt år, nya mål

Nyårslöften är  inget för mig, jag vill inte lova saker som jag kanske inte kan hålla. Däremot kan det vara läge att sätta upp lite nya mål. Jag måste erkänna att jag egentligen inte vill offentliggöra mina mål av det enkla skälet att jag är rädd för att inte uppnå dem. Men samtidigt tänkte jag att om jag skriver ner det såhär, då kanske jag blir mer motiverad att verkligen försöka? Sedan är ju mål inget som är skrivet i sten, man måste kunna ändra målen utifrån situationen.

Några mål inför 2013:

Få mitt företag att utvecklas vidare. Dels ekonomiskt, men även genom att erbjuda bra tjänster och utveckla dem vidare. Exempelvis skulle jag vilja få ut några av lektionshästarna på tävling med mina elever, samt även ha fler privatekipage som tävlar.

Mer strukturerad träning och tävling:
Calle ska gå MsvC, helst kvala till MsvB.
Anea ska fortsätta tävlas MsvB med sikte att starta MsvA under året. Hon  är kvalad men jag vill rida några till MsvB i början av säsongen så vi kommer igång.
Quickan ska till att börja med åka iväg lite och miljötränas, och är hon kvar efter sommaren så vill jag starta henne i någon LC eller LB i höst.Tänker inte stressa med henne, dock.

Gården: bygga klart sargen känns som prio 1. Men då måste jag ha hjälp av lite andra familjemedlemmar.
Vill renovera/fräscha upp mitt sovrum.
Stallet skulle behöva målas om ett varv i sommar.
(Vi skulle behöva börja med fasaden på något av husen, men hinner  vi?)

Den här bloggen har jag kommit på är rolig att skriva. Skulle behöva en ansiktslyftning dock. Jobbar på det! Om ni inte har märkt det så har jag börjat året med att byta namn på bloggen. Ska försöka bli bättre på att lägga ut ridövningar som ni kan ha nytta av. Vore roligt om ni läsare vågade kommentera mer – jag  vet att ni är ganska många som är trogna och följer. 🙂 Och det skulle vara roligt med fler läsare också, för den delen.

Ja, det var en del i stora drag. Kanske ändå bra att skriva ner det såhär, för att hålla mig motiverad. Nu väntar nämligen mina hat-månader på året – januari och februari. Helt meningslösa om ni frågar mig. Nu när snön smälte kändes det ännu deppigare. Ska verkligen försöka göra lite roliga saker och träffa vänner under dessa månader – ett mål till – så att man har lite saker att se fram emot innan våren!
Ni som rider här och vill sätta upp lite mål inför terminen får gärna säga till eller maila om det. Det är alltid intressant att veta!

Nogge och jag igår. Inte lätt att fotografera en häst som helst vill äta sin middag.

Etiketter:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*