Träning

Idag har Nina varit här. Red Anea och Calle. Anea var riktigt fin, mycket mer loss i sidorna och travade kanon idag. Efter henne kändes Calle som en stor ponny i traven (!) men det blev bättre. Han kämpar duktigt men har lite svårt med sina raka bakben..

Har även haft besök av André som jag jobbade med hos Per och Pether. Jag flyttade ihop med två 19-åringar när jag själv var 27, på Arphus. Men måste säga att vi hade sjukt roligt tillsammans. Tydligt tecken på det är ju att vi faktiskt har kontakt fortfarande!

Dagens bilder får bli ett par från Arphus i juletider (För att få upp stämningen lite). Julen på Arphus var fantastiskt, Per och Pether var så himla pyssliga och det var så mysigt där!

Båda stallen, lilla överst och stora under.

 

 

 


Per och Pethers fina hus

Här bodde vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*