Flytt-tankar och höstkänslor

Det känns som om sommaren tog slut snabbt och inte kommer tillbaka. Tycker det är väldigt mycket höst i luften fast det är på sätt och vis skönt. Fattar bara inte hur sommaren kan ta slut så snabbt jämt? Sorgligt också att jag är lika blek som man brukar vara i november…

Idag var en bra dag, hästarna gick bra och på kvällen har jag haft en kurs med två pass och fika mellan. Vi övade på skolorna och i slutet la vi in lite galoppombyten. Kändes som en bra kväll och hästarna har sett fina ut!

Det känns blandat att flytta. Det är mycket som är bra här, t.ex. skönt med en egen stalldel. I Upplands Väsby kommer jag stå i ett stort stall och det kommer säkert vara större tryck på ridhuset. Här på Helmers är det ju nästan alltid tomt, så det kommer bli en stor omställning. Jag hoppas att jag kommer trivas där borta. Jag misstänker att en del kommer ha åsikter om att jag kommer och har lektioner och ”tar plats”, det är nog oundvikligt. Men förhoppningsvis kommer det fungera bra, och jag kommer ändå ligga ganska lågt med antal lektioner och inte ta in för mycket elever just nu. Så du som vill rida – se till att boka i tid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*