Träning igår, lugnt idag!

Igår tränade vi för Nina på em. Red Anea och Calle. Anea har verkligen blivit en annan häst, det är så kul! Calle däremot visade sina sämre sidor igår och var stark som en björn. I måndags var han superfin så det kändes lite förargligt. Å andra sidan är det skönt att ha sin tränare på plats även en ”dålig” dag, för det är kanske problemlösning och lite ”pepp” man behöver mer hjälp med än att rida en perfekt sluta. Så vi tar det som en lärdom. Nina tycket det var ett bra pass, men det var nog för att jag inte bara satt och ”åkte häst”, haha. Hon tycker nog jag är för perfektionistisk ibland.

Idag har jag tagit det lugnt! Ridit endast en häst – fina Quickan (och det är typ 15 min än så länge) och sedan har jag varit hos naprapaten. Varje gång jag går dit så tänker jag att jag borde gå oftare. För en gångs skull hade jag inte så mycket krämpor, men det är så skönt att bli omhändertagen lite!

Dagens tråkiga inköp är ett par termobyxor, så att jag är förberedd på den hemska kylan. Tror dock inte jag behöver inviga dem ikväll, än så länge räcker det med en dunkappa! Spanade även in den här västen från HV Polo, men jag behärskade mig…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*