Härlig dag

Jag gillar september! (Förutom igår…) Det är helt underbart ute nu! Trots att jag har haft ont i huvudet hela dagen och tappat en del av rösten så har jag haft en väldigt bra dag.

Har haft dagläger idag med fyra tjejer från södra sidan av stan. Ett väldigt trevligt gäng som var lättsamma och red bra. Det är ganska intressant att ha fyra helt nya elever och fördela hästarna, men jag måste nog skryta med att jag är väldigt bra på att pricka in rätt person på rätt häst.

Undrar hur många timmar man skulle behöva fotografera för att få fyra hästar att hålla öronen framåt? Förmodligen hela dagen. Iffi vägrade helt enkelt att posera idag.

 

 

 

 

 

Har avslutat dagen med en härligt uteritt med Anea. Tävlar i morgon och jag tror faktiskt att det här upplägget kanske funkar? Hon kändes superfin, nöjd och glad. Kan verkligen trimma henne ute nu, förut gick hon bara och spände sig och stirrade på saker. Hade tänkt rida i ridhuset men jag misstänker att dagen innan tävling sätta sig i ridhuset med huvudvärk inte hade gett några lysande resultat. Nu var vi båda nöjda och glada efter, har nästan varit lite somrigt ute idag, så himla skönt!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*