Uppe med tuppen

Tidig morgon idag, har varit och tävlat i Tungelsta och hade startnr 3. Usch, har annars haft sån tur med att rida andra klassen eller starta senare, är inte van vid att behöva kravla mig upp supertidigt för att åka och tävla. Fördel: man är hemma snabbare efteråt!

Calle har startat LA3 idag, fick ungefär samma procent som förra gången så det var ingen större skillnad. Tyckte kanske att jag själv hade lite bättre koll på att rida och inte bara ”åka häst”, men fortfarande skulle jag behöva ha en långpisk på ryggen när jag tävlar, jag vågar aldrig chansa eller satsa extra utan tar mig bara runt i princip. Nåväl, han var lite i undertempo men tycker ändå han bar sig lite bättre än sist så på det stor hela är jag nöjd ändå.

Ganska mysigt var det ändå att vara uppe i tid för i morse var det soligt. fodrade hästarna och åt frukost i stallet. Lyckades knoppa på 10 min, borsta hästen i ca 10 sekunder och sen fara. Är inte alltför petig med förberedelserna… Foton på hästen får ni inga, åkte själv så då går det inget vidare att fota dessutom!

Etiketter:

2 svar

  1. Det tyckte visst Jeanette också.. Hon hade varit där några timmar senare! Hoppas det går bra med din häst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*