Dagens ridning

Idag har jag varit flitig och ridit fem hästar och alla har känts bra. Lilla ponnyn Challe är mycket mer avspänd och har gjort fina fattningar. Dock är han lite som en duracell-kanin, man skulle nog kunna rida två timmar utan att hans energi skulle ta slut! Chille har också varit duktig idag och fått göra lite byten, något som han inte riktigt har lärt sig ännu så han blev lite konfunderad först när han inte fick fortsätta i förvänd galopp. Cicooria var lite spänd till att börja med när hon blev ensam i ridhuset, men när en ny häst kom in så lugnade hon sig igen och kändes riktigt fin. Hon är en ganska känslig dam och jag hoppas hon ska ”landa” här för hon har många kvaliteter, men är nog inget för mindre rutinerade ryttare. Calle fick en rejäl skogstur för jag misstänker att han ruttnar på ridhuset snart. Han kändes jättefin, lagom framåt och blev riktigt lösgjord. Vi har tränat fattningar och tempoväxlingar i trav. Det går alldeles utmärkt att träna ute också, man får inte glömma det. Det är så lätt att fastna på en volt i ridhuset… Anea fick börja ute och sedan jobba lite i ridhuset. Hon känns bitvis jättefin men orken räcker inte riktigt hela vägen. Bytena är i varje fall klart bättre! En bra riddag med andra ord.

Har lite nyheter också, men håller på dem tills jag vet lite mer om det hela…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*