Helgen

Jag har varit så gott som ledig fre-sön. Väldigt skönt, men alldeles för kort!  I fredags var jag bara hemma. Vi har skaffat en badtunna så vi gjorde i ordning på baksidan av huset för den. Blev väldigt bra!

Lör-sön har jag varit hos Anna i Strängnäs. Det var länge sedan jag var där. Hjälpte henne med hennes häst och hade två lektioner till (kan ju inte vara HELT ledig), och sedan åkte vi till ett nytt ställe i Åkers Styckebruk som heter ”Emma Grön”, en restaurang med jättegod mat och otroligt mysigt. Där blev det trerätters lördagsmiddag.

På söndagen åkte vi till Strömsholm och tittade på tävlingarna. Hade bara tid att stanna på den internationella GP-küren men det hade varit roligare att se klassen efter med bara svenska ryttare. Sofie Lexner (bilden) kom 2:a. Vädret var sådär, mycket regnskurar men solen tittade fram då och då så det var okej trots allt.

Hann givetvis med lite shopping också, bl.a. en ny tävlingsskjorta från Spooks (http://www.spooksriding.com.au/), ganska enkel men med söta detaljer och bra pris.

SHOWSHIRT Navy

Hemma på söndagkvällen så har vi provbadat vår nya badtunna, som jag hoppas kan vara till glädje även under sommarens kurser!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*