Skön dag!

Vilken fantastisk dag! Man bli så glad när det är sol. 🙂
Har haft drop-in lektion på morgonen där alla hästarna var väldigt fina. Bra start på dagen!

Quickan har varit väldigt fin idag, nu bjuder hon bättre framåt och bitvis känns hon super. Anea har också varit duktig, har tränat program idag. Måste slipa lite mer på det dock… Har varit duktig och ridit utan stigbyglar idag, det måste jag verkligen göra mer. Ska bli hårdare med min egen sitsträning nu!! Har en ambition att börja springa också men jag tänker inte ge några löften om det som jag inte kan hålla.

Kanske kan kombinera springandet med att motionera häst enligt ovan? 😉

Eftermiddagen har jag ägnat åt att fixa med vår enorma trädgård, det är en hel del jobb kan man säga. Mamma har fått den roliga uppgiften att röja i syrénhäcken som är halvdöd. Kanske kan det se lite mindre anskrämligt ut i år än förra året. Tror det har varit jättefint här nån gång i tiden, men det mesta är helt igenvuxet nu.

Knäpp som jag är åkte jag sen in till stan och red Karins häst Chill Out på Djurgården. Det var stor skillnad på honom idag mot när jag var där sist, han var mer lösgjord, rakare och mer ridbar. Kul! För mig är det en annorlunda upplevelse att rida i ett 20*40 ridhus tillsammans med ponnyungar (som i och för sig var väldigt disciplinerade) – men annars har jag ju oftast mitt stora ridhus för mig själv. Bra träning! Kanske borde man rida med på en traditionell ridskolelektion med 12 pers nån gång.. undrar hur många jag skulle rida in i?

En suddig bild från ridpasset, tror den här hästen blir riktigt fin med mer bjudning och lite mer muskler! 🙂

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*