Min helg

Den här helgen var rätt lugn för min del. Ingen flerdagarskurs i alla fall! I fredags hade jag ett gäng privatlektioner men slutade tidigt. På eftermiddagen åkte jag och badade i Märsta, följt av en glass i Sigtuna och sedan middag med en kompis hemma. Gillar kvällarna nu när det börjar bli mörkare, men fortfarande är varmt. Blir dock lite ledsen på samma gång eftersom det också betyder att sommaren går mot sitt slut.

Igår var jag helt ledig, vilket behövdes! Det blev sovmorgon och frukost i trädgården – faktiskt en av de bästa sakerna med sommaren är frukost ute – och sedan en hel dag hos en gammal vän som har ett fantastiskt hus med egen brygga i Åkersberga. Det var bra tajmat med den varma dagen får man ju säga. Så himla skön dag! Även fast jag inte gjorde något vettigt alls igår var jag helt slut på kvällen. Sol och bad är nog avslappnande tror jag. (En tuff jobbvecka innan kanske också gjorde sitt till.)


Lördagen avslutade jag hemma med den här härliga utsikten. 🙂 Inget hav kanske men det här är också vackert!

Idag har jag och Marianne varit hos Bonnie på Nådhammar och tränat lite med henne. Träningarna sker i grupp och idag var det promenad, binda upp i skogen, borsta, lyfta fötter etc. Idag gick det som smort att lyfta benen. Däremot var hon lite ömfotad när vi gick på grusvägarna, men hon verkades i veckan så det var nog därför. Flera andra hästar såg också lite försiktiga ut. Hon är dessutom ganska smal, har unghäst-förkylning, små vårtor på näsan (också typiskt unghäst) och är inte snygg alls. I den här åldern är det ingen vacker syn, och de verkar behöva få ”dagis-sjukdomar” så hon ser ju tyvärr inte så pigg ut. Men hon är snäll och enkel att hantera, och hon växer så det knakar. Hoppas hon börjar växa på bredden snart också bara… 🙂

På eftermiddagen idag hade jag en kurs med två ridpass, och efter det red jag själv två hästar.

Nästa vecka är Sofia tillbaka igen och då ska jag ta itu med saker som jag ligger efter med, mail, fakturering etc. Veckan hårdstartar dock med träning för Karin mån-tis, så det var nog bra med en lite lugn helg!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*