Påminnelse om teori på onsdag

Nästa vecka är det teori på onsdag 25 mars kl 18.30-20.00.
Torsdagens ridning är inställd!

Teorin hålls i stallet av Cindy Jönsson, som kommer att gå igenom enklare visitation av ben, palpering av muskler och även visa enklare stretchövningar som ni själva kan göra på hästarna. Detta är bra baskunskaper för att kunna upptäcka eller förebygga skador hos hästen. Cindy är jätteduktig på att förklara musklernas funktion etc, eftersom hon är osteopat på häst. Passa på att delta när ni kan ställa mer ”krångliga” frågor till någon med specialkompetens!

Några av er har redan anmält er. Om du vill komma och inte är anmäld får du gärna skicka ett sms innan, så jag ungefär hur många som kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*