En rolig vecka

Den här veckan är (som vanligt) rätt intensiv, men rolig! Igår var det en ”vanlig” dag med stalljobb, ridning och ett par lektioner. På kvällen hade jag ett teoripass hemma med tema ryttarens sits. Vi tittade på en film av Birthe Vogelius som är sjukgymnast och har ryttarens sits som specialkompetens. Hon har även skrivit en bok (se bilden) som jag kan rekommendera. Filmen gick igenom ryttarens kropp från huvud till fötter på ett tydligt sätt, och jag tror att alla som var med fick några nya saker att tänka på.

Mitt tips är att fokusera på en eller två saker åt gången!
Man kan inte ändra allt på samma gång, då blir det för rörigt. Påminn mig gärna om det ni vill fokusera på, så kan jag titta extra på det under en period.

Bildresultat för spänst och harmoni i ryttarens sits

Idag ska jag hämta två kvinnor från Norge på Arlanda. (De kommer dock med tåg, något som jag verkligen uppskattar eftersom vi måste dra ner på flygandet!) De ska vara här och rida i tre dagar, samt ett pass yoga imorgon. Det är en privat bokning, kul att de åker så långt för att rida här! 🙂

På fredag är det en eftermiddagskurs, och i helgen är det äntligen dags för inspirationshelgen i Vaxholm – det ska bli jättekul! Jag avlägger givetvis rapport efteråt!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*