Fullspäckad helg

Den här helgen har varit väldigt intensiv. Jag och Helena har haft vår elfte (!) kurs ihop med dressyr och yoga. Denna gång red även Helena med, och jag hade bokat fullt redan, så det var fem deltagare och därmed dubbla pass dessutom. En av deltagarna är här från Norge (jättekul!) och hon har bokat extra pass även i torsdags samt på måndag eftersom det är långt att åka. Nu hade jag en del hjälp i stallet av eleverna tack och lov, annars hade nog det här blivit svårt att få ihop!

I lördags var det även granhuggning, men det var mest Torbjörn som fick hålla i den biten. (I det härliga regnvädret – har aldrig varit med om en så lerig december, det är hemskt!)

Kursen avslutade idag med lunch. Efter det hann jag klämma in en kort uteritt med Grodan, och sedan har vi haft en gemensam julfika med alla inackorderingar. Vi har klämt i oss overkligt mycket kakor, bullar och knäck nu…
Jättekul att alla kunde komma!

Nu laddar vi för terminens sista vecka och sedan en aning lugnare runt jul och nyår (hoppas jag). Om du är sugen på uteritt 24-26 dec går det bra att höra av sig!



Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*