Shirocco

Igår hämtade jag hem en ny häst. Jag har letat häst mer eller mindre aktivt sedan före sommaren, men jag försöker vara lite kräsen och då får det ta lite tid. Jag hoppas att den här sötnosen ska bli en bra häst hos oss. Jag provade honom snarare av en slump när jag ändå skulle testa andra hästar, och jag hade inga högre förväntningar, men jag tyckte att han var väldigt rolig att rida – så jag hoppas det håller i sig. Han heter Shirocco, född 2007 e. Summer Hit (Sandro Hit) – Grossist/T. Tävlad ca LA /MsvC i Tyskland.
Han förmedlades av MC Sporthästar utanför Jönköping. Mycket trevligt bemötande och kändes seriöst! Nu får han en period av inskolning och så hoppas jag att han blir en bra verksamhetshäst. Jag kommer hålla ögonen öppna efter en till, men bara om det slumpar sig att jag hittar en till ett bra pris som jag inte kan säga nej till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*