Tävlingshelg

Den här helgen hade Vallentuna Ridklubb sitt augusti-meeting. Jag har både ridit, coachat och varit hästägare. 😉

Annika och Nibbles gjorde sin första gemensamma start i fredags, i en LB3. Nibbles har bara varit här sedan i maj. Det blev en 6:e plats på 65,16%  och rosett med hem. Grattis!

Idag har jag först hjälpt Ulrika och Cesar, och därefter tävlat själv. Cesar var lite spänd bl.a. pga underlaget på banan, och det är dessutom en knepig tävlingsplats utomhus. Det blev ett par missar, men Ulrika red jättebra och red iskallt vidare även efter något strul, vilket jag tycker var riktigt bra gjort för att vara andra starten någonsin!

Fina Cesar och Ulrika på banan…
Bilden kan innehålla: häst och utomhus
…några timmar senare. Här ser man verkligen att hårt arbete och slit lönar sig…

Jag har tävlat Ellinors häst Zalmiac, efter att endast ha ridit en gång igår. Han har  kommit tillbaka i hennes ägo sedan en tid tillbaka, efter två år (?) på annat håll. Jag red en gång precis när han kom hit och så igår, då det här bestämdes i sista stund. Jag är supernöjd med att rida nytt program (LA3 – som jag har undvikit in i det längsta för att jag inte gillar det) på en ”ny” häst. Det blev en 5:e plats på 65% trots att han blev lite rädd och stack iväg en gång. Z har opererat bort ett öga och det här var första tävlingen efter det, så han blev lite skrämd av en häst på banan bredvid. Ivrigt tycker jag att han skötte sig exempariskt, så det var kul!
Bilden kan innehålla: Suvi Räsänen, häst och utomhus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*