En bra helg!

Måndag och ny vecka. Förra veckan, och även helgen, var väldigt lugn. Jag fick för mig att jag skulle skriva upp alla jobbtimmar, och jag landade på 60 timmar ungefär. Som egenföretagare tycker jag att det var ganska lite, men jag undrar hur mycket det är en vecka som jag själv upplever som intensiv? Jag ska försöka skriva upp även denna vecka, helt enkelt för att jag ibland undrar vart tiden tar vägen… Det bästa med det här jobbet är ändå att slippa åka någonstans – det sparar ju mängder av tid jämfört med den som har restid till jobbet!

Helgen var kursfri, men jag har haft en del privatlektioner, vilket var skönt som omväxling. Kurserna är roliga, men det kan också bli ganska intensivt. I fredags var jag inne i stan på kvällen och åt på Eataly med en kompis. Där finns en matmarknad och flera restauranger, och vi åt på den som heter Prima. Tydligen hade den bara varit öppen en vecka. Personalen var överraskande trevliga och genuint intresserade, vilket såklart gav extra poäng, förutom att maten också var väldigt god. Hoppas personalen orkar hålla ångan uppe (det var som sagt första veckan…)! Det är inte så ofta man får presenterat för sig exakt vad drinken innehåller och hur den är gjord… Det var mysigt inrett också och kändes personligt, så dit går jag gärna igen!
Jag har även hunnit med lunch på Nut House och fika hos en (relativt) ny granne, som också är i hästsvängen och håller på att renovera sin gård. Roligt att gårdarna hålls vid liv! Så på det stora hela kändes helgen ganska ”ledig” trots en del jobb.

Redo för ny vecka alltså – och den här veckan ser ut att kunna bli rolig. På dagens schema står till att börja med fem hästar att rida, varav en är en ny häst i stallet så det är spännande. Det har kommit två nya hästar hit (inackorderingar) sista veckan, så nu är stallet överfullt igen. Jag vill inte använda lilla stallet i onödan, så Affe och Boromir har fått gå ut på tidigt bete. Just i natt kanske det inte var så kul för dem, men det är ändå tillräckligt varmt och bra väder nu. De får komma in och vila upp sig på dagtid, och då får de också lite extra mat. Så himla skönt att ha bra beteshagar så att man kan göra såhär!

 

 

Etiketter:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*