Boromir och Affe

Idag var det äntligen dags att släppa ihop Boromir och Affe igen. De gick ihop förra sommaren, men efter att Affe blev opererad och konvalescent en lång tid så har jag inte vågat ha dem ihop. Nu är broddarna urtagna och leran har torkat = mindre risk vid ihopsläpp, så då passade jag på.
För säkerhets skull hade jag ändå satt på dem ”rustning”, dvs benskydd – ifall de skulle springa en massa eller sparkas…
…men det enda som hände var att de hälsade och skrek en gång, sedan var det inte mycket mer med det. De kände förstås igen varandra, trots att det var ett tag sedan de delade hage.
Affe gjorde roliga miner, förstås, medan Boromir prioriterade att leta mat.
Klassens clown försökte som vanligt att få igång lite lekar och brallade och skuttade lite för sig själv, men Boromir hade mer stolthet än så och skrittade bredvid i sakta mak. Sedan blev det inte roligare än såhär, och tur var väl det. (Jag hade ju dock förväntat mig lite mer show.)

2 reaktion på “Boromir och Affe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*