Cesar

Ibland så snubblar man över en häst även om man inte letar aktivt, och det är bäst att ta chansen… För ett par veckor sedan fick jag frågan om jag ville ta över Cesar, en valack född 2006, e Qidam de Revel – Cortez. Cesar har hoppat som yngre, och därefter skolats om till dressyrhäst av Rebecca Mauleon (som jag tränade för innan hon flyttade till Skåne). Han är tävlad MsvB och utbildad upp till GP-rörelser. Han har haft en gammal muskelskada och kan inte samlas och ridas på det sättet längre, men han kan absolut göra ”krumelurer för husbehov” och lära er elever en massa. Framförallt krävs kroppskontroll och stabilitet, han rör sig en hel del och är känslig för sitsen. Han har varit här i två veckor på prov och nu har vi bestämt att han ska stanna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*