Helgen

Hoppas ni har haft en fin helg och kunnat njuta av solen. Vädret fortsätter att vara onormalt varmt, men det är ju rätt skönt med nästan 20 grader i oktober, det kan jag inte förneka… Hästarna har varit nakna i hagen, jag har ridit i kortärmat och jackan hänger fortfarande mest på en krok. När det väl blir kallt kommer man nog att få en chock!

I fredags var jag och Torbjörn ute och åt följt av bio. Lördagen var rätt lugn, bara en privatlektion och lite ridning för egen del. Igår hade jag ett dagläger med hästarna och eleverna på bilden ovan. Hästarna var fina, Anea bjöd sin ryttare på hennes livs första galoppombyte så det var roligt!
(Snart måste jag planera julkurser för övrigt – kom gärna med egna förslag och gärna vilka datum. Tycker alltid att det är svårt att planera julen.)

Den här veckan blir rätt lugn på jobbfronten, men har en del roliga saker planerat privat. Lektioner blir det förstås som vanligt, och några hästar att rida. Just nu är det lite väl lugnt nästan (!) men det kanske är bra som omväxling. Grodan har varit lite spänd / trött och har dessutom fått en spark av ”hingsten” Anea som hon går ihop med, så just nu vilar hon. Inget allvarligt, men det var inte första gången. Jag tror att Anea har blivit lite tuffare med att säga ifrån nu när hon är dräktig, och tyvärr är Grodan lite kaxig. Hoppas att hon lär sig så hon inte får en spark på fel ställe till slut. Än så länge har det varit muskulärt bara. Egentligen kanske man inte ska riskera något, men jag vill verkligen inte ha hästarna en och en om jag kan undvika det. Och normalt sett så vill de två vara ihop och gnäggar efter varandra, jag har aldrig sett dem bråka eller så. Svårt det där… Är ju rädd om båda, men det är viktigt att det får vara hästar. Sedan när fölet kommer har jag ingen kompis åt Grodan så jag måste väl försöka få hit något mer sto snart… 😉De ser ju inte direkt ut att vara ovänner….

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*