Härliga höst

Såhär sent på året brukar man inte ta hösilage, men efter den här torra sommaren så blev det en väldigt sen andra skörd för vår arrendator. (Observera att det inte är ”vårt” hö även om det är vår åker. Vi har köpt ett parti tidigt i somras som måste räcka till nästa år….) 
Älskar solrosor. Nästa år ska jag ha fler.
Såpass fint väder i helgen att några hästar slapp täcken.
Är det någon som vet vad den här blomman heter? Den har blommat i en kruka hos mig från början av juni till och med nu – hela sommaren, trots torkan. Helt otroligt vilken tålig sak. Måste lägga det på minnet till nästa år.

Tänk vad alla årstider är härliga på olika sätt! (Utom i november.)
Avslutade söndagen med en uteritt precis när solen höll på att gå ner.
Tända ljus – obligatoriskt såhär års. Torbjörn blir galen på mig för att jag ”eldar upp pengar” men det får han stå ut med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*