Helgen

Helgen har varit fin, gillar verkligen hösten! Allt är så vackert ute nu. Jag har haft kurs lör-sön med övernattning. Utöver det har jag haft stallet själv samt ridit lite. Igår kväll tänkte jag att jag kanske borde gå hem efter insläppet, men jag red ut en sväng när allt annat var klart, och det var det verkligen värt. Sista solen i skogen och trädtopparna ser ut som om de brinner. Helt fantastiskt. Jag är ingen 100% inbiten dressyr / ridhus-person. Jag måste få komma ut med hästarna också, och det är nästan de (kravlösa) passen jag mår bäst av – förutom de dressyrpassen när ”allt” stämmer och man känner sig helt samspelt med hästen, men de är ju en aning sällsynta. 😉 De som aldrig rider ut missar något tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*