Helgen som gick och veckan som kommer

Usch vad fort tiden går såhär års! Man får verkligen passa på att njuta av det så mycket man kan. Helgen var ganska lugn. I fredags grillade vi med Torbjörns kollegor. I lördags var det pub med Centern, så jag har varit ”Torbjörns fru” i helgen, vilket jag inte känner mig helt van vid. 😉 För övrigt låter det gammalt att vara ”fru”. Faktum är att igår när jag köpte thai-mat med mig hem så sa han i kassan ”Ha en bra kväll, Frun.” Vad i helvete?? Ser jag så gammal ut?

Lite ridning har även hunnits med, samt en kurs igår fm. Efter det åkte jag raka vägen till Stäket och dömde finalen i Allsvenskan Div 2 som gick i LA4. Ett program som sällan förekommer och som jag aldrig har dömt tidigare, men det var ett roligt program som var logiskt och med bra flyt. Vi var tre som dömde, och som jag tidigare nämnt så har jag varit lite nervös över det, men det är ju både nyttigt och roligt faktiskt. Nu var det med domare som jag i alla fall ”känner” lite, men det betyder ju inte att man alltid tycker lika. Jag måste dock säga att vi på det stora hela var rörande överens. Vinnaren hade vi på 70,405, 70,946 och 70,946 (!). Det är såklart alltid några det skiljer lite mer mellan, men det var många ekipage där vi låg på samma eller bara 1% skillnad, och det kändes ju väldigt bra. Det blir lite ”kvitto” på att man ligger rätt och efteråt diskuterar vi också hur vi har tänkt vilket är väldigt givande och lärorikt!

Nästa helg dömer jag LA3 på Lotteräng. Tanken är också att Dario och Sofia startar LB3 där om allt går enligt plan. Jag har ju även tänkt rida Grodan där men nu är jag ändå inte säker på det här med hovarna. Jag tror att hon kanske är lite öm fortfarande för hon är inte riktigt sig själv. Så himla tråkigt i så fall, eftersom den här terminen snart är slut. Men visst, det går ju fler tåg.

Annars är veckan tänkt mest till att hinna städa, fixa undan saker i stallet, slänga sopor.. Ja, ”tråkiga” sysslor helt enkelt, men sådant som måste göras när man har stall och gård. Till att börja med nu måste jag ta itu med pappersarbete och mail som jag släpar efter med. Riktig ”måndag” alltså.

Etiketter:

Ett svar

  1. Det är väl inte så dumt att bli kallad ”frun”. Meningen med livet är ju inte att man ska stanna i barndomen, utan att man mognar med sina erfarenheter. Ta det som en komplimang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*