Fredag

En kort dag idag. I morse hade jag ett drop in-pass, och där fick Dario gå med på sin första lektion. Min stalltjej red, det är mest hon som har ridit honom sedan han kom. Jag tänkte att det var ett bra sätt att slussa in honom i en grupp. Det gick väldigt problemfritt, han såg fin ut! Jag hoppas jag kan börja ha med honom så smått snart. Jag har inte velat stressa, för jag tycker att han har varit lite spänd i ryggen och att han behöver bjuda lite ärligare fram på bettet, men det börjar sakta bli bättre!

Efter lektionen satt jag upp en stund på Fantasi. Hon kändes bra, men behövde lyssna lite bättre på gas och broms. Det är nästan alltid halvhalterna jag måste stämma av när jag sitter upp på lektionshästarna (min egen också för den delen). Tror att vi ska jobba lite extra med det kommande vecka.

Jag har också ridit Zigge och Anea. Blev sen lunch, men nu är jag helt klar med stallet, så jag ska bara städa lite här hemma och åka och köpa mat till morgondagens dagläger. Ska bara komma på någon bra mat… Har lite idétorka!

Egentligen skulle vi fira min brors födelsedag idag men båda mina föräldrar är förkylda, så det blir en lugn kväll hemma med Torbjörn. Lika bra kanske, jag har varit väldigt trött i veckan. Känner mig dock piggare idag, så hoppas det håller i sig!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*