Helgen

Den här helgen har jag haft årets första flerdagarskurs. På lördagen var det två ridpass, och igår var vi först på en clinic på Lotteräng, och därefter reds sista passet. Mats Eriksson höll i clinicen och pratade mycket om hästens form och den viktiga grundridningen. Roligt och inspirerande att titta på, och han förklarar på ett bra sätt!

Nästa helgkurs finns det plats kvar på:
10-11 mars  
Tvådagarskurs med fyra ridpass, kost och logi. Ett av passen rids två och två.
Samling 13.00  lördag, avslut ca 14.00 söndag
3550 kr

Igår åkte Obi till Skåne för att bli pensionär. Jag har ju använt honom mycket i verksamheten och han är en av de första hästarna som flyttade in här för 7 år sedan. Det känns väldigt konstigt att inte ha kvar honom och Helena här – även om Helena kommer att rida en del på mina hästar. Man blir lite sentimental när man tänker tillbaka på hur det var när vi flyttade in, alla boxar var inte klara, inget vatten i stallet och vi red med en bygglampa i ridhuset i början. Då var det skitjobbigt men nu kan jag sakna lite av den där ”nybyggar-andan” och jävlar anamma som man var tvungen att ha. 😉
Hur som helst hoppas jag att Obi får det bra i sitt nya hem (det tror jag säkert), och tack Helena för att jag har fått förmånen att använda honom så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*