Vår-längtan

Ikväll har jag tittat lite närmare på vårens tävlingar, och för min del blir första start tidigast i slutet av mars. I så fall på Strömsholm och med ett startfält där man vet att man kommer sist och inte ens behöver skämmas över det. 😉 Det är inte särskilt lätt att hitta tävlingar på den här nivån, och det blir ofta långt att åka dessutom. Men jag vill hålla mig till Int1, har inte lust att rida StG bara för att få fler starter. Sedan har jag ett dröm-mål, och det är att kunna rida ett svårare program på hemmaplan i varje fall, men då ska både byten i varje, passage och piaff fungera hjälpligt och inte bara en ”bra dag”. Idag har vi i alla fall gjort fem byten i varje. Tror dock att det krävs 11 för det programmet jag skitar på… Men det är ju ”bara” 6 till. Jag vet inte om det ens är rimligt, men det är i alla fall roligt att alls kunna tänka tanken!

Jag har lagt till ytterligare någon ny kurs på hemsidan också. Kommer mer, men du / ni som eventuellt vill boka som en hel grupp kan fortfarande komma med önskemål om kortare och längre kurser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*