Fin vinterdag!

Äntligen lite sol och snö (som ska försvinna nästa vecka….). Jag stod i valet och kvalet i morse kring ett joggpass med Anea, eller en uteritt. Men med tanke på att uteritter i snö kommer vara lätträknade i år, så valde jag det. Det var dock kallare än jag trodde, jag hade ingen känsel i låren efter bara 30 min ute.

Resten av dagen har jag och Sofia jobbat på superbra! Jag hade veterinären ute för tandkoll av 8 hästar, och det tar ju en hel del tid, plus kräver lite planering kring motionering och hage. (De får lugnande när man kollar tänderna så man kan t.ex. inte ge mat direkt efter.) Dessutom ska det ju mockas till 14 hästar och jag hade även tre lektioner inbokade. Det gick dock som smort, vi har ridit 2 hästar var och vi var helt klara med stalljobb, tandkoll osv till 16.30 tror jag. Då hade jag ändå hunnit med lite ridhusfix och städning. Men idag tog vi dock bara någon kvarts lunch i stallet, så vi sparade tid där.

Lektionerna gick väldigt bra dessutom, så det var roligt. Zigge gick en privatlektion idag och han var superfin. Det är roligt när det ”klickar”. 🙂 Nu tar jag fredag och imorgon är jag helt ledig. Januari är en hyfsat lugn månad faktiskt, man får passa på.

Hoppas att ni får en fin helg!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*