Tack för feedback!

Tack för flera kommentarer och feedback kring vad ni tycker att det är roligt att läsa om! Ridpassen t.ex. har jag tänkt att jag mest skriver om för ”min egen skull” men det är väldigt bra om det kan komma andra till nytta också. Och nu har jag lite mer idéer om saker jag kan skriva mer om och och utveckla lite. Fortsätt gärna kommentera eller fråga – det kan ju ibland även behövas ett förtydligande. Det är inte helt lätt att uttrycka sig i text alla gånger (inte muntligt heller i och för sig…)

Just nu är jag hemma en liten stund innan kvällens kurs. Jag har haft tre privatlektioner under eftermiddagen som har gått väldigt bra, men det blev rätt kallt! Jag behövde värma upp mig lite. Nu kommer jag ha en tredagarskurs med tema ”rida rörelser”. Varje kväll kommer fokus att ligga på en rörelse som vi går igenom teoretiskt innan ridpasset. Tanken är att man också rider samma häst alla tre kvällarna, så att vi kan följa upp hela tiden. Gillar att ha lite mer intensiva eller fokuserade kurser där man verkligen hinner gå in mer på detaljer eller ha ett tema – jag tycker att det ger väldigt mycket.

Och apropå det så är inte hela vårens planering klar ännu – med andra ord finns det möjlighet att önska specifika kurser fortfarande, eller att boka som grupp (max 4). Maila om du har egna förslag eller önskemål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*