Måndag

Här är det fortfarande lite jul-uppehåll en vecka till. Jag tycker att terminen blir väldigt lång på våren om man kör igång redan nu. Både jag och hästarna behöver lite vila och variation. Eftersom jag inte stänger ner allt helt, utan ändå har kurser och privatlektioner under den här tiden så tycker jag det är på sin plats med en något längre ”paus”.

Förra veckan hann jag själv faktiskt vila ikapp lite, och helgen var nästan helt ledig. Tanken var i alla fall sådan från början, men jag har haft insläppet lör och sön, så då passade jag ändå på att rida lite. Har dock hunnit med annat också, och sovit ut – vilket resulterade i att jag vände på dygnet snabbt som ögat och inatt har jag nog legat vaken halva natten. Jag märker rätt stor skillnad snabbt på att jag sover bättre och tyngre när jag har jobbat mer fysiskt. Förstår verkligen om många som har stressiga kontorsjobb och kanske är ute samt rör på sig för lite får problem med sömnen!

Januari kommer bli hyfsat lugnt pga att jag inte kan boka alltför mycket innan häst-situationen är löst. Inga tävlingar eller liknande på gång heller, så jag har tänkt prioritera lite annat som kan vara svårt att hinna när allt drar igång på riktigt.

Ni som eventuellt behöver boka av era ridpass under januari – kolla gärna med mig först. Jag lägger hellre ut extra igenridningstider i slutet av terminen istället för att ni säljer era ridpass.Jag längtar fortfarande efter vitt – det kommer ändå inte bli vår än på ett tag. Men visst märks det att det börjar bli ljusare!?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*