Fin fredag inför jul

Igår var det en perfekt vinterdag, soligt, lagom kallt och fortfarande lite snö (som jag misstänker kommer försvinna idag tyvärr). Jag började morgonen med en drop in som flöt på bra, och vi avslutade med att skritta ut i solen. Jag hade också en privatlektion med Zigge som gick bra.

Efter lunch skrittade jag och Maria ut med Anea och Grodan. Hästarna verkade tycka det var väldigt skönt, och vi med. Det är faktiskt en fördel med asfaltsvägar att rida på, för grusvägarna är ofta isigare. På asfalten gick det bra att skritta eftersom det mesta har smält och det är sandat. Dessutom är det bra att variera och rida på hårt underlag ibland.

Nu är det lite julfix och städ kvar att fixa, pyttelite jobb och sedan åker vi på julfika i Nacka. Ikväll kommer min lillebror hit och då klär vi granen samt dricker champagne och äter snittar. En bra tradition som har uppstått ur att han inte vill komma med andan i halsen ihop med mina föräldrar på julafton. Min kära mor är nämligen inte känd för att komma i tid. 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*