Redo för ny vecka

En lugn helg, vilket var välbehövligt! I fredags jobbade jag bara till lunch, och därefter åkte jag till min kiropraktor. Det är viktigt att ta hand om kroppen när man jobbar mycket fysiskt! Numera brukar jag inte vänta tills jag får ont, utan jag försöker gå redan när jag börjar känna att jag inte ”orkar sträcka på mig” – för då har jag börjat bli för spänd och trött i musklerna. Jag tror det är viktigt för att hålla för det här i längden – och givetvis för att kunna rida så bra som möjligt. Alla spänningar och skevheter vi har överförs på hästarna, det är jag övertygad om. Det kan givetvis vara tvärtom också – om hästen är spänd och sned så ”smittar” det såklart till oss också!

Igår var jag faktiskt helt ledig, och idag blev det en väldigt kort dag med julgranshuggning och longering av Anea och Grodan. Ikväll har vi varit på bio på Bygdegården i Kårsta-Ekskogen för första gången. Det var lite intressant, då det var en paus mitt i så att man kunde köpa fika! Ganska trevligt faktiskt, och roligt att det finns bio även ute på landet. Vi såg Solsidan – som jag kan rekommendera om man gillar serien.

Superskönt med ”riktig helg”, har jobbat väldigt mycket sista tiden. Nu känner jag att jag har hunnit göra lite andra saker och få lite mer ”mental ordning” och tycker att jag är redo för en ny vecka. Som dock rivstartar med en arbetsdag från 07.30 – 21.00 imorgon… 😉

Stort tack till er som har hjälpt mig i helgen!
Solig eftermiddag, men var är snön?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*